Vilka vi är

Konstmarknad.se är en hemsida som publicerar annonser på specifikt konstverk, samt publicerar information om registrerade konstnärer.

Juridiskt företag bakom Konstmarknad.se är:
Lucius AB
559087-8038
Almedalsvägen 147
439 63 FRILLESÅS

Användaravtal

Det kostar ingenting att registrera sig på Konstmarknad.se.

Vi tar inget ansvar för eventuella konflikter eller missförstånd mellan annonsör och besökare.

Om du använder Konstmarknad.se är du skyldig att hålla dig uppdaterad om detta användaravtal.

Annonserna eller konstnärsprofilerna får inte innehålla information eller annonsering för liknande typ av verksamhet som den Konstmarknad.se bedriver.

Rubriken skall tydlig och beskriva det konstverk som annonseras, och du får inte lägga in samma annons flera gånger.

Annonser samt profiler på konstnärer som inte är tydliga och innehåller tillräckligt med information kan komma att nekas och inte publiceras.

Bilder och länkar som hör till din annons skall vara dina egna och inte bryta mot Upphovsrättslagen. Allt ansvar kring Upphovsrättslagen och Copyright i det material som du lägger till i annonsen är du själv ansvarig för.

Om du ser en annons eller något innehåll som bryter mot lagen så är du skyldig att rapportera detta till oss genom att kontakta oss.

Du som annonsör är personligt ansvarig för annonsens innehåll samt kvalitén. Konstmarknad.se har inget ansvar för innehållet i, eller någonting som rör annonsen.

Annonserna samt din konstnärsprofil som du lägger till på Konstmarknad.se kan komma att publiceras på andra hemsidor samt sociala medier. Genom att annonsera på Konstmarknad.se så godkänner du detta.

Vi har alltid möjlighet att utan någon anledning ta ner en annons eller en konstnärsprofil om vi anser att den är olämplig, utan att meddela dig som annonsör.

Logga in

Registrera dig!

Återställ ditt lösenord

Vänligen fyll i ditt användarnamn eller din Epost-adress, så kommer du att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.