Här har vi samlat dom vanligaste frågorna och svaren kring Konstmarknad.se, och hur det fungerar att både köpa och sälja konst här.
Har du en fråga som inte finns med här? Kontakta oss så återkommer vi så snart vi bara kan!

Vad är den viktigaste regeln för mig som konstnär som vill annonsera?

Det är väldigt viktigt att du endast ställer ut och säljer konst som du själv har skapat och är upphovsperson till, samt att du har upphovsrätt att lägga ut bilderna som du laddar upp på Konstmarknad.se

Säljer ni konst på Konstmarknad.se?

Nej, vi är endast en marknadsplats där konstnärer kan annonsera sina verk. All kontakt sker direkt mellan dig som köpare och konstnären.

Betalar jag ett konstverk jag vill köpa till Konstmarknad.se?

Nej, hela affären görs upp direkt med konstnären och ni får själva komma överens om hur betalning skall ske.

Kostar det någonting för mig som konstnär att annonsera mitt konstverk på Konstmarknad.se?

Nej, det är helt kostnadsfritt att annonsera sitt konstverk. Konstmarknad.se tar heller ingen provision eller liknande ifall du säljer ditt konstverk genom sajten. Du kan välja att uppgradera din annons till ”Premium” mot en kostnad, och din annons får du mer exponering och syns bättre bland besökarna.

Hur kan jag kontakta en konstnär angående ett konstverk jag är intresserad av?

Det gör du enkelt genom den inbyggda Meddelande-funktionen här på sajten. På det konstverket som du är intresserad av så trycker du på ”Skicka meddelande” och tar kontakt med konstnären. För att skicka meddelanden på sajten behöver du registrera ett kostnadsfritt konto, det gör du enkelt genom att fylla i din Epost samt ditt namn. Har du redan ett konto sedan tidigare behöver du logga in innan du kan skicka ditt meddelande.

Vad händer om jag vill returnera eller återlämna ett köpt konstverk?

Eftersom all försäljning sker direkt mellan köparen och konstnären är det bäst att diskutera eventuella returer eller återlämnanden direkt med konstnären. Varje konstnär kan ha sina egna villkor för returer, så det är viktigt att kommunicera med dem för att nå en överenskommelse.

Kan jag beställa en specialbeställd konstnärlig skapelse eller begära en anpassning av ett befintligt verk?

Ja, det är möjligt att diskutera specialbeställda konstverk eller begära anpassningar med konstnärerna på Konstmarknad.se. Kontakta konstnären direkt för att diskutera dina önskemål och eventuella extra kostnader eller tidsramar som kan vara involverade.

Kan jag lämna recensioner eller betyg på konstverk eller konstnärer?

För närvarande erbjuder vi inte en inbyggd recensions- eller betygsfunktion på Konstmarknad.se. Men du kan alltid kommunicera med konstnären och ge feedback eller dela din upplevelse med andra genom att kontakta oss och dela din åsikt.

Logga in

Registrera dig!

Återställ ditt lösenord

Vänligen fyll i ditt användarnamn eller din Epost-adress, så kommer du att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.