Upptäck vårt växande nätverk av talangfulla konstnärer! Här på Konstmarknad.se är vi stolta över att presentera en mångfald av kreativa individer som delar sin passion och skapar fantastiska konstverk. Genom att ge en plattform för både professionella konstnärer och för hobby-konstnärer samt konstintresserade besökare att mötas direkt, utan mellanhänder eller provision, har vi skapat en unik och levande konstgemenskap.

Bläddra bland våra konstnärer och utforska deras unika stilar, tekniker och kreativa uttryck. Från oljemålningar och akvareller till skulpturer och digitala verk, vår konstnärskår representerar en bred variation av konstnärliga uttryck.

Vi uppmuntrar konstnärerna att vara själva och uttrycka sin egen kreativa vision utan begränsningar. Många av dem är även öppna för specialbeställningar och anpassningar för att möta dina specifika önskemål.

Vi tror på att stödja konstnärer och skapa en rättvis och direkt handelsmiljö. Genom att köpa konst direkt från konstnären kan du inte bara berika ditt eget liv med vackra och meningsfulla konstverk, utan också stödja konstnärernas fortsatta kreativa arbete.

Alla registrerade konstnärer

Visar 1-9 av 9 resultat

Helen R.

Stockholm

Kinga R.

Stockholm

Ilse H.

Malmö

Pirma J.

Stockholm

Logga in

Registrera dig!

Återställ ditt lösenord

Vänligen fyll i ditt användarnamn eller din Epost-adress, så kommer du att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.